fbpx

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor iedereen. We kopen groot in en de korting die we krijgen, geven we aan u. Wilt u ook besparen op uw vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een product, meld u aan en wij regelen alles voor u. Zo houdt u meer over voor een leuker leven.

Jouw elektronica is belangrijk en daarom is ook een verzekering belangrijk. Wie maakt er tegenwoordig niet dagelijks veelvuldig gebruik van elektronica? Doordat we onze spullen veel gebruiken, is de kans op ongelukken ook groter. En kapotte apparatuur wil je kunnen vervangen of repareren zonder daar extra kosten voor te moeten maken. 

Een complete natura basisverzekering die zorg vergoedt zoals huisarts, medicijnen en het ziekenhuis. Je kunt bij alle ziekenhuizen terecht zonder bijbetaling. Kies voor een laag eigen risico (€ 385), of juist voor een hele scherpe premie met een hoog eigen risico (€ 885). Bij een hoog eigen risico krijg je per maand € 26 korting op je premie.

Heb jij geen aanvullende tandarts- of fysioverzekering afgesloten voor 2022? Dan loop je riscio op hoge zorgkosten. Wanneer je door een ongeval gebitsschade of een blessure oploopt, dan kan dit hoge zorgkosten met zich meebrengen. Met ixorg dek je deze risico’s af, al vanaf €3,95 per maand. Je kan ieder moment instappen!

De Internationale stopt uw premie en die van onze andere klanten in een ‘geldpot’. Als u een schade heeft die gedekt is, dan wordt die meteen uit de geldpot betaald. Ook de kosten van De Internationale worden uit de geldpot betaald. Daarom vindt De Internationale het belangrijk die kosten laag te houden. Het resultaat: lage premies voor goede verzekeringen.

De zorgverzekering is een grote kostenpost voor de meeste Nederlanders. Naast de hoge maandelijkse kosten voor de verzekering is er tevens het eigen risico voor de meeste vergoedingen uit de basisverzekering dat betaald dient te worden, voordat je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Rondom jouw zorgverzekering vergelijken verandert er ieder jaar het één en ander. Dit kunnen veranderingen van premies zijn of jouw persoonlijke risico’s en daarmee de zorgbehoefte. We raden je bij ZorgKiezer daarom aan om ieder jaar te vergelijken. Dit is jouw vergelijkingssite van zorgverzekeringen!

Uw raam wordt ingegooid bij een poging tot diefstal. Of een brand ontstaat onverwachts in uw keuken. Door een opstalverzekering af te sluiten bent u verzekerd tegen schade aan uw huis, garage of schuur. Onmisbaar voor uw koopwoning! Een opstalverzekering afsluiten is online zo geregeld.

Een reisverzekering dekt je medische kosten als je een ongeval hebt of ziek wordt in het buitenland.

Breek je een been in Frankrijk? Krijg je een voedselvergiftiging in Thailand? Dan staat Europ Assistance voor je klaar. Niet enkel wordt je geholpen door onze bijstandsverleners, ook je ziekenhuis- en dokterskosten in het buitenland worden terugbetaald.

Corrigeer je tanden met de onzichtbare beugel van PlusDental en geniet al na 3 maanden van je nieuwe lach. Comfortabel, veilig, en betaalbaar. Vanaf slechts € 27,57 per maand. 
Gebruik de vouchercode REWARDME200 voor € 200,- korting op je bestelling.

Verzekeringen24 is jouw onafhankelijke online verzekeringsadviseur. Wij helpen ondernemers op maat met het afdekken van de risico’s die horen bij
het ondernemen. Ontdek welke risico’s er zijn met de online risicoscan. Welke verzekering je nodig hebt om dit risico af te dekken én ontvang een vergelijking per verzekering van verschillende verzekeraars.

Je huisdier is als een deel van jezelf. Je zorgt er goed voor. Juist als het ziek is of een pootje breekt. Dan wil je goede zorg en weinig stress. PetSecur dekt je zorgkosten. Zodat jij kunt blijven doen wat je wilt. Door de Onderlinge Waarborg houd je samen met andere baasjes de premies laag. We betalen snel uit. Jouw plezier, samen verzekerd.

Bij Deck belonen we de ‘smart ones’: mensen die alleen verzekeren wat ze zelf niet kunnen dragen. De verspilling die wij samen uit verzekeren halen, geven wij terug aan jou middels een scherpe premie. Wij hebben als doel om verspilling en fraude uit verzekeren te verbannen.

Omdat Yezzer onderdeel is van Yellow Walnut (een grote community voor en door ondernemers) krijg je nog veel extra voordeel als je een verzekering via Yezzer regelt. Zoals uitnodigingen voor ondernemersevents, toegang tot kennis en inspiratie webinars en online trainingen. Allemaal standaard, zonder extra kosten, erbij.

Verzekeringen

Dat verzekeringen belangrijk zijn, daar zullen we het allemaal wel mee eens zijn. Natuurlijk hoef je niet álles te verzekeren. Maar bijvoorbeeld bepaalde verzekeringen zijn wel verstandig om af te sluiten. Op onze website daarentegen wordt dit per verzekering besproken. De keuze is daarna aan jou om te kiezen of je je gaat verzekeren of niet. Verzekeringen zijn er dan ook voor alles in je leven wat risico kan lopen. Of het nou om je huis, je auto of je zorgverzekering gaat, je wilt zo min mogelijk financieel risico lopen. Dus zijn er namelijk verzekeringsmaatschappijen die er voor zorgen om dit zoveel mogelijk te beperken. Intussen is het niet altijd makkelijk om een goede verzekering te kiezen. Dus speur je het web af om te kijken of je een verzekering kan vinden die bij jou situatie past. tenslotte gaat het hier ook weer om veel geld. Makkelijkzat helpt u hier graag bij