fbpx

Scrum magneten winnen het aan populariteit met de toenemende mate waarin de scrum methodiek wordt toegepast bij bedrijven. Ze zijn voornamelijk te vinden op kantoren en op scholen. Maar ook thuis zijn ze prima te gebruiken om overzicht te houden.

Porton is een Private Cloudstorage dienst, gevestigd in het hart van Nederland. Wij bieden veilige opslagruimte, waar jij bepaalt wie toegang heeft tot jouw data. Iedere Cloud is toegankelijk via een vrij te kiezen domeinnaam, bijvoorbeeld ‘jansen.porton.nl’. Je hebt hierdoor als het ware een privé server tot je beschikking.

Adzuna - alle jobs in NL

Wij doorzoeken duizenden websites en meer dan 250.000 unieke vacatures en sturen de relevante banen in één eenvoudige e-mail, zo mis je niets. Door gebruik te maken van accurate filters en slimme algoritmen kunnen we jou de beste gepersonaliseerde vacatures toesturen.

ARBOwinkel.nl is een initiatief vanuit ARBO centrum, de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid. Met een gedreven team zorgen wij ervoor dat wij je kunnen voorzien van opleidingenadvieskeuringen en veiligheidsartikelen.

Via ikbenbeschikbaar.nl ben jij makkelijk te vinden. Uitzendbureaus uit jouw regio zoeken hier naar nieuw personeel. Niet zoeken naar een nieuwe baan maar gevonden worden door jouw nieuwe werkgever.

Magento Monkey

Magentomonkey.nl is een website van WEB MOJO Solutions.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Magento Webshop projecten.
Wij doen dit al sinds 2008, het jaar waarin Magento zelf voor het eerst op de markt werd gebracht.

Nomatic Home Office Backpack

Als je regelmatig een city-trip maakt, dan is de bagage niet altijd ideaal. Als je ooit een zwaar koffer door geplaveide straten hebt gesleept, zul je begrijpen waarom een Travel Bag of reistas logischer is.

Wij van Premium kerstpakketten gaan voor unieke pakketten waar u een goed gevoel van krijgt. Het geven van een kerstcadeau is immers ieder jaar weer een speciaal moment en wij willen hier graag een steentje aan bijdragen. 

Onze showroom is gelegen aan de Woon- & Autoboulevard Hoogstad te Vlaardingen, hier staan onze medewerkers 6 dagen per week voor je klaar om je te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe laptop, tablet, computer, gamestoel, randapparatuur, hardware, software of andere denkbare computerelektronica.

Esoterra is opgericht in 1998 met het aanbieden van korte (massage)cursussen. In 2010 startte de geaccrediteerde opleiding massagetherapeut en in 2022 de opleidingen bodymind coach, de opleiding lichaamsgericht therapeut en de opleiding energetisch therapeut.

Ook dit jaar staat Kerstpakkettenkiezer voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten. Wij selecteren ons aanbod bij de beste leveranciers van Nederland, zodat u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit kerstpakketten. Komt u er niet helemaal uit? We helpen graag bij het selecteren van de mooiste pakketten en denken mee over mogelijkheden om uw pakket te personaliseren, zoals een persoonlijk bedankbriefje.

Als je een freelancer bent die zich geïsoleerd voelt en geen inspiratie heeft, zoek dan niet verder dan Instagram. Hier zijn 8 accounts om je te inspireren. Het is bewezen dat e-commerc productvideomarketing de betrokkenheid stimuleert en de verkoop stimuleert. Haal inspiratie uit deze voorbeelden van e-commerce productvideomarketing.

Met meer dan 300 verschillende opleidingen verspreid over 50 thema’s krijg jij de kans om écht voor jezelf te kiezen. Laat de cursus die je volgt het visitekaartje zijn voor je verdere leven. Zet vandaag nog de eerste stap richting de toekomst en schrijf je nu in voor jouw favoriete opleiding!

Studeer waar je wil

Aan de keukentafel, online in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst.

Bierista® is de grootste online bieropleiding van NederlandVergroot je bierkennis en haal je officiële Bierista® Bierdiploma. Duizenden bierliefhebbers zijn je al voor gegaan. Zij waarderen de online cursus met gemiddeld een 9,8! Mede daarom wordt deze onafhankelijke opleiding aanbevolen door de Brouwers van Nederland. 

Bestel nu en word ook Bierista!

Op Theorie.nl kun je jouw theorie examen oefenen voor een optimaal resultaat. Ons theorie examen voor je auto rijbewijs toetst je theoretische kennis van de verkeersregels en -borden. Die kennis heb je als weggebruiker nodig om de veiligheid te waarborgen. Jouw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers.

Ben je op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik je over een grote fantasie, ben je ruimdenkend en creatief? Dan is deze bijbaan als chatoperator misschien wel iets voor jou. U kunt bij ons direct aan de slag als chatoperator, waarbij je berichten beantwoordt. 

Of je nu je time-management wilt verbeteren of goed wilt leren samenwerken… met de abonnementen van New Heroes heb je onbeperkte toegang tot ruim 130 online trainingen. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van!

WebshopOvername.nl brengt kopers en verkopers van webwinkels, websites en gerelateerde online bedrijven samen. Voor alle online business bedrijfsovernames zijn wij uw bemiddelaar met e-Commerce expertise! Bekijk de bedrijven te koop.

Wie dacht dat hij of zij zeker de minimumrente zou blijven krijgen op zijn of haar spaargeld zal niet zo blij zijn met het volgende nieuws. Onlangs kondigde ING aan dat ze zal beginnen met negatieve rentes aan te rekenen aan hun klanten die meer spaargeld aanhouden dan een bepaald bedrag. En dit zal lang niet de laatste bank zijn die dit doet.

NHOC staat voor het Nederlands HandelsOpleidingen Centrum en is onderdeel van de Ondernemersschool. Dit is een internationale opleidingsgroep die thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Dat begint met een goede werkplek die perfect past bij de persoon. Onze drive is dat kandidaten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk vinden. Dit doen wij door elke dag met veel passie TalentZ door te ontwikkelen tot het beste vacatureplatform van Nederland.

Wie seo aan het leren is, gaat vast meerdere websites na om leerstof te checken. En wat blijkt? Leggen ze overal hetzelfde uit. Meer dan dat is er niet? Jawel hoor er is zoveel meer zoals je merkt op zelfranken.nl. Specialisten weten alleen niet meer. En dit is geen snauw naar collega’s, zeker niet. De meeste die hier betaalde cursussen afnemen zijn juist collega’s.

Studie&Werk

Op de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om jezelf met studie&werk te blijven ontwikkelen. Je moet bijvoorbeeld op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, regels en kansen. Bovendien door een leven lang te leren verbreed en verdiep je je kennis en doe je nieuwe vaardigheden op. Daardoor voel je je door studie&werk gemotiveerder en zelfverzekerder waardoor je kunt groeien binnen je carrière en op persoonlijk vlak. Op deze pagina vind je dan ook een aantal aanbieders die jouw carrière een stevige boost kunnen geven. Omdat werk en carriere in jouw toekomst een stuk financiële zekerheid kan geven is het van belang om toch maar dat waardevolle papiertje te halen om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Makkelijkzat wenst je dan ook een glansrijke toekomst toe