fbpx

Wij zijn een online winkel die hoog kwalitatieve 3-in-1 kokend water kranen levert tegen de scherpste en beste prijzen. Wij streven ernaar dat een 3-in-1 kokend water kraan voor iedere keukenliefhebber betaalbaar is. Dit doen wij door kwalitatieve producten aan te bieden, met een directe persoonlijke klantenservice, tegen de laagste en beste prijs. 

De webshop Servies.nl is onderdeel van Pollmann sinds 1890. Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel in de 7straatjes van Arnhem centrum. Wij zijn een familiebedrijf, waarin inmiddels de vierde generatie Pollmann actief is. Wij hebben ruim 129 jaar ervaring en inmiddels hebben wij de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland. Wij maken van thuis eten een feest!

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. De broers Jaap en Roel Oostra openden in december 2020 de eerste KeukenCoach winkel in Villa Arena en zijn tevens eigenaar van I-KOOK Keukens, dat werd opgericht in 2001 en inmiddels 26 vestigingen telt door heel het land.

Elixer Water destilleerapparaat maakt gebruikt van de natuurlijke cyclus van verdamping en condensatie. Deze 2 natuurlijke processen vinden plaats in het apparaat. Daarna gaat het gedestilleerde water via een actieve koolstoffilter. Hiermee worden alle onzuiverheden in het water verwijderd en krijg je 100% zuiver drinkwater als resultaat.

De adviseurs van 1:1 helpen je thuis met de nieuwe keuken. Steeds meer mensen hebben daar behoefte aan. Ze willen een nieuwe keuken die echt bij hun huis past en oplossingen die mooi zijn, maar ook technisch mogelijk. .

Onze unieke werkwijze is eigenlijk erg simpel. Zowel wij als jij willen de keukens goedkoop houden. Dit kunnen wij doordat we enkel op afspraak werken. Op die manier benutten onze adviseurs hun tijd optimaal. Als een van de weinige aanbieders, biedt Keukenplaats direct een reële prijs. Onderhandelen is dus niet nodig.

Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

De HOWAT kokend water kraan is zo ontwikkeld, dat je hem eenvoudig zelf kan installeren. De verschillende onderdelen zijn maar op één manier aan elkaar te bevestigen. Gaten boren is ook niet nodig, je haalt de oude kraan eruit en zet de nieuwe erin. Daarnaast kan het gewoon in een geaard stopcontact, er is dus geen krachtstroom nodig.

Budgetplan is gevestigd in Ridderkerk en heeft zich gespecialiseerd in keukens, inbouwapparatuur en design fornuizen. Wij bestaan al meer dan 30 jaar en zijn al jaren de grootste in Nederland op het gebied van keukens en inbouwapparaten. Wist u dat wij op de 1e etage meer dan 50 keukens hebben opgesteld?

Bij de moderne kookliefhebber gaat het bereiden van heerlijke gerechten en een mooie presentatie hand in hand. Kookwinkel Cookinglife biedt een uitgebreid assortiment praktisch keukengerei en populaire producten, zoals de spiraalsnijder en de avocadosnijder. Een mooie tafelschikking versterkt de gezelligheid.

Bij ons heb je keuze uit een breed assortiment aan huishoudartikelen. Alles wat je nodig hebt voor het huishouden kun je bij HomeHaves vinden. Ben je opzoek naar een nieuwe pannenset of wil je juist een handige robotstofzuiger? HomeHaves heeft voor ieder wel wat wils. Met onze huishoudartikelen houd je je huis schoon en opgeruimd en wordt het huishouden doen een feestje!

Keukenglas.nl

Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om je keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven. Wandbeglazing in keukens is een keukentrend die sterk in opkomst is. Dat is niet vreemd, gezien de vele voordelen die een glazen achterwand in een keuken te bieden heeft.

Koken & Wonen is sinds 1997 een zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het juiste advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.

Veel keuze, altijd aanbiedingen en snelle levering, gaan bij ons hand in hand. Een bezoek aan onze zaak is beslist de moeite waard, laat u verrassen in 1000 m2 kook en woonplezier! 

De Marlie & Felice-winkels bieden u veel design- en cadeauartikelen (zie: over onze winkel), en in onze webwinkel willen wij u graag van de gemakken voorzien om deze prachtige artikelen vanuit huis te bekijken en te bestellen. 

In onze webwinkel vindt u niet alle artikelen die wij in de winkel tonen maar zijn wij wel continu bezig met het wisselen en aanvullen van het online assortiment.

Bestek - Mepra Store

De familie ‘Prandelli’ bouwde de eerste metaalfabriek in 1901 aan de rivier in Lumezzane (Italië). Hierdoor was zij in staat om gebruik te maken van watermolens om de machines in de fabriek aan te drijven. Tot aan de 2e wereldoorlog was zij actief als (sub) contractor in het verwerken van staal voor diverse toepassingen.

Joseph Joseph categorie

Sinds 2011 is DealDonkey begonnen aan een missie. Elke dag opnieuw zorgen we voor verrassend voordelige deals om klanten zoals jij blij te maken. We gaan graag voor jou op zoek naar dat verrassende aanbod. We zorgen voor bijzondere, handige en originele producten. Artikelen die je graag cadeau geeft maar net zo lief zelf houdt. Spullen die het leven leuker en makkelijker maken, die kun je bij DealDonkey volop vinden.

Rotisserie mandje

Auspit is ontwikkeld en geïntroduceerd door Rhett Thompson. Rhett is vele jaren van zijn leven bezig geweest een product te ontwikkelen dat zowel effectief is en makkelijk te gebruiken maar waarbij het eindresultaat op zijn allerbest moet smaken. Een andere uitdaging was om het eindresultaat zo te ontwikkelen dat het zo eenvoudig mogelijk moest zijn.

Het grote assortiment van KookComfort in pannen, bestekken en keukenmessen heeft een grote naam en faam in Nederland. Met veel passie, toewijding en vakmanschap stellen onze inkopers het assortiment samen. Het voordeel is dat de consument door het grote aanbod genoeg keuze heeft voor de juiste aankoop. Het nadeel van het diepe assortiment is dat je snel door de bomen het bos niet meer ziet. 

Niet zomaar een waterfilter

Het unieke 5-traps filter levert heerlijk zuiver water. Het filter verwijdert maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen: dit is bijna 50% meer dan concurrerende merken.

Dit is dan ook waarom thee liefhebbers -en bekende theesommeliers- het liefst ZeroWater gebruiken. Met ZeroWater komt de smaak van je thee pas echt vol tot haar recht.

In de keuken

Wie op zoek is naar keukens of apparatuur heeft de keuze uit talloze merken, modellen en kleuren. De keuze is immens groot. De consument wil immers wat te kiezen hebben. makkelijkzat heeft daarover geen twijfels. Wij zijn van mening dat consumenten wellicht door de vele mogelijkheden in de war gebracht kunnen worden. Want welk apparaat is nu beter? En welk merk biedt meer waar voor je geld? Daar komt nog bij dat veel keukenzaken en keukenfabrikanten zoveel keuze hebben. Ze introduceren nieuwe producten omdat ze met hun tijd mee moeten. Maar wat er daadwerkelijk verbetert blijft onduidelijk. Dus daarom hebben wij een uitgebreide keuze aan webshops geselecteerd. Zij kunnen u van alle informatie over keukens en apparatuur voorzien die u dan ook echt graag in uw huis wilt hebben.