fbpx

De zorgverzekering is een grote kostenpost voor de meeste Nederlanders. Naast de hoge maandelijkse kosten voor de verzekering is er tevens het eigen risico voor de meeste vergoedingen uit de basisverzekering dat betaald dient te worden, voordat je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Advocatuur Nederland

Heeft u eenmaal een advocaat gevonden, dan wilt u hem waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag laten gaan met uw zaak. Maar voordat hij kan beginnen, is het belangrijk dat u eerst met hem een aantal dingen bespreekt. De kosten bijvoorbeeld, maar ook zijn inschatting van uw zaak.

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks al hun contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Vind jij het belangrijk om anoniem je mening te geven over uiteenlopende onderwerpen? Wil je gemakkelijk van achter je computer of met je tablet op de bank mee doen aan onderzoeken? Wil je ook nog beloond worden voor het geven van je mening?
Schrijf je dan nu in bij PanelClix! 

Word onderzoeker bij het GfK Panel en spaar voor een beloning die bij jou past!

In onze cadeaushop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan cadeaubonnen van Bol.com, MediaMarkt, Bijenkorf, PlayStation, Wehkamp.nl, Ticketmaster en nog veel meer.

Calvinistisch in kosten,
Bourgondisch in service Dat zijn we in een notendop. Een online bank voor sparen, beleggen en pensioenen. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten én de winst vanzelf. 

Beleg met meer vertrouwen. Wij geven jou de tools waarmee je in elke fase van je belegging een geïnformeerd besluit kunt nemen. Commissie neemt een grote hap uit je winst, helemaal als je met kleine bedragen belegt. Maar met BUX Zero kun je commissievrij beleggen.

Met FXFlat bent u altijd dicht bij de aandelenmarkt geweest – maar nu nog een beetje dichterbij: als uw meermaals bekroonde online effectenmakelaar hebben wij ons aanbod aanzienlijk uitgebreid en daarmee het aanbod van uw opties vergroot. Met uw FXFlat rekening heeft u nu toegang tot aandelen, opties, Futures, obligaties, ETF’s, grondstoffen, valuta’s/ Forex en CFD’s – kortom: tot alle belangrijke activaklassen en financiële instrumenten. 

GWK Travelex (voorheen het Grenswisselkantoor of kortweg GWK) is gespecialiseerd in de groothandel en retailverkoop van buitenlands geld en zakelijke betalingen. De kantoren van GWK Travelex zijn onder meer te vinden op de grotere treinstations, Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Klanten kunnen o.a. voor de volgende diensten terecht bij GWK Travelex:

Kies vóór 29 januari voor zonnepanelen van HalloStroom en huur de eerste 3 maanden gratis. Lees de actievoorwaarden. Wist je trouwens dat wie in de winter voor zonnepanelen kiest, ze in de zonnige lente op z’n dak heeft liggen?

Hypotheek Advies Nederland

Heeft u weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Hypotheekadvies Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis 4 offertes van geselecteerde professionals in zijn of haar regio.

Incasso Advies Nederland

ncasso Advies Nederland is de specialist in de werving van nieuwe klanten in de incassobranche. Ondernemers zien hun bedrijf en klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen. De kwaliteit van de incassobureaus en de aanvragen zijn belangrijk voor Incasso Advies Nederland. Alle incassobureaus worden gecontroleerd op basis van de KvK-nummers.

Krediet Groep Nederland bestaat al sinds 1999. Krediet Groep Nederland heeft aan tienduizenden consumenten een verantwoorde lening mogen verstrekken. Maar “ouderwets”? Krediet Groep Nederland? Zeker niet. Bij Krediet Groep Nederland behandelen wij iedere aanvraag met de grootst mogelijke zorg.

KredietVooruit.nl is er voor alle ondernemers die tijdelijk behoefte hebben aan extra financiering. Om in aanmerking te komen moet het bedrijf wel langer dan een jaar bestaan en minimaal €50.000,- omzet hebben op jaarbasis.

Leningen.nl is – de naam zegt het al – dé expert in geldleningen. Of je nu je woning wilt verbouwen, de voorwaarden van je huidige lening wilt verbeteren, extra financiële ruimte zoekt of een auto wilt kopen. Bij ons vind je altijd de meest voordelige lening voor jouw situatie  en dat geheel online.

123opzeggen.nl is dé website die je helpt met het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. Ervaar jij ook wel eens problemen met het opzeggen van een abonnement of contract? 

De “Snel geld lenen” service van Saldodipje houdt in dat u na goedkeuring uw leenbedrag standaard zonder extra kosten binnen 24 uur ontvangt op uw rekening. Let wel op: Wij zijn afhankelijk van de openings- en verwerkingstijd van de banken. 

Wij verstrekken alleen kredieten aan bedrijven die in Nederland ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en in het bezit zijn van een zakelijke bankrekening. Daarbij moet de onderneming tenminste een jaar economisch actief zijn en minimaal €50.000,- omzet hebben in het afgelopen jaar.

In onze energievergelijker ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Vind je hetzelfde energiecontract ergens anders toch goedkoper? Dan vergoeden wij het verschil. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom is de duurzame optie bij ons ook echt duurzaam. Bij ons zie je altijd de volledige prijzen. Er zijn geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes.

Huurtoeslag Aanvragen

U wilt huursubsidie aanvragen, maar weet niet waar u moet beginnen. Lees dan verder, wij leggen u graag stap voor stap uit wat u moet doen om huurtoeslag te ontvangen. Voldoet u aan de voorwaarden, dan kunt u huurtoeslag aanvragen. Zorg dat u daarvoor de juiste gegevens bij de hand hebt.

Welkom bij Yuccies! Maar wat is een Yuccie nou eigenlijk? In deze tijd draait het vaak om online winkelen. Mensen willen eerst vergelijken, of mensen hebben geen tijd, dit noemen wij ‘The New Shopping Generation’! Op Yuccies bieden wij onze community aan zodat het shoppen voor jou een stuk gemakkelijker wordt.

CORUM is sinds 2012 actief op de commerciële vastgoedmarkt en beheert vastgoed in 17 landen en 6 sectoren, om zo onder andere de risico’s te spreiden en stabiel potentieel rendement te bieden. Met ruim 150 gedreven professionals, verdeeld over 7 internationale vestigingen, beheren wij onze wereldwijde vastgoedportefeuille. 

Wij vinden dat iedereen
de beste zorgverzekering verdient. Dat vinden we niet alleen. De beste zorgverzekering regelen we ook graag voor je. Wij vergelijken een groot aantal zorgverzekeraars. Je ziet per zorgverzekering die je via ons kunt afsluiten precies hoeveel keuzevrijheid je hebt. Wat wel en niet wordt vergoed en waar je via ons de beste prijs krijgt. Afsluiten of overstappen kan direct en probleemloos. 

Goedkoop geld lenen wanneer u dat uitkomt en tegen de beste voorwaarden, dat is de belofte van lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij (DNKM).
Via een volledig online werkwijze (zonder tussenkomst van een dure adviseur) maakt De Nederlandse Kredietmaatschappij het mogelijk om online de beste leningen te vergelijken, aan te vragen en (versneld) af te lossen. 

De hypotheekrentes zijn historisch laag. Veel Nederlanders kunnen besparen door een (ander) huis te kopen of de huidige hypotheek aan te passen. Bekijk direct de indicatieve hypotheekberekening van jouw besparing en wordt daarna gebeld voor je exacte mogelijkheden door een hypotheekspecialist.

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van (verhuurd) beleggingsvastgoed. Met een netwerk van 100.000 beleggers waarvan er ruim 47.000 de wekelijkse mailing ontvangen worden meer dan 300 beleggingstransacties per jaar gerealiseerd. 

De Hypotheekadviseur is de overkoepelende organisatie waarbij alle vestigingen zijn aangesloten. Al deze vestigingen zijn zelfstandige bedrijven. Ze hebben alle kennis en kunde in huis om u optimaal te adviseren en u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.

Of je nu krap bij kas zit of niet, een slapeloze nacht door geldzorgen is voor de meesten van ons erg herkenbaar. Met Dyme willen we die zorgen bij jou wegnemen, door je simpele tools te bieden waarmee je te allen tijde de volledige controle hebt over je financiën.

Je hebt een product of dienst geleverd maar de betaling blijft uit. Zelf heb je er alles aan gedaan en de volgende stap is hulp inschakelen. Wij kunnen je helpen met onze online oplossing. Jij uploadt je facturen en wij doen de rest.

Geldzaken

Geld is in de eerste plaats een zeer belangrijke factor in ons dagelijks leven. We worden bewust en onbewust elke dag geconfronteerd met dit waardemiddel en betaalmiddel. Dat komt doordat de waarden van goederen en diensten ook vrijwel altijd in geld wordt uitgedrukt. Dus neemt deze dan ook een belangrijke plaats in in ons leven. Op deze pagina vindt u dan vele aanbieders die met financiën te maken hebben. Of het nu gaat om verdienen,  besparen, of lenen. Bovendien zijn alle aanbieders allemaal deskundig op hun gebied. U kunt met een gerust hart met deze partijen zaken doen, wij van Makkelijkzat bevelen u deze aanbieders dan ook van harte aan.